12 Καινούριες σειρές που περιμένουμε το 2016!

The Shannara Chronicles (5 Ιανουαρίου)
Μυρίζομαι ότι το Mtv ζήλεψε από το The 100 και έφτιαξε αυτό. Μετά έμαθα ότι είναι βασισμένο σε σειρά βιβλίων. Έπειτα άκουσα ότι είναι πολύ καλή η σειρά βιβλίων. Τελικά σκέφτομαι να τη διαβάσω πρώτα. Αγαπάμε epic teen fantasy.

Πάτησε για trailer

The Divorce
Η επιστροφή της Sarah Jessica Parker στο HBO, σε μία σειρά που υπογράφει ο δημιουργός του Catastrophe, Rob Delaney! Ακούγονται πολλά και είναι καλά.

635702441058031677-Divorce-HBO

The Magicians (26 Ιανουαρίου)
Teen μάγοι όπως θα έπρεπε να είναι στη τηλεόραση του σήμερα. Διασκεδαστικό και αρκετά τρομακτικό.

the-magicians_cq3z

The Path (30 Mαρτίου)
Το πρώτο drama του Hulu για μία αίρεση, σε σκηνοθεσία που θυμίζει True Detective.

thepath-week4-del-1-161-1

Shadowhunters (12 Ιανουαρίου)
Το adaptation του βιβλίου, Θανάσιμα Εργαλεία, σε τηλεοπτική σειρά αυτή τη φορά.

9b0dbeac-91a8-4464-9079-861f2891cf50

Marvel’s Most Wanted
Το spin-off του S.H.I.E.L.D.!

Baskets (21 Ιανουαρίου)
Ο Louis CK. σκηνοθετεί την κωμική σειρά του Γαλυφιανάκη.

zach-galifianakis-louis-ck

Ο Woody Allen κάνει τηλεόραση;
Ναι στο Netflix. Αλλά δεν γνωρίζουμε τίποτα άλλο.

11.22.63. (15 Φεβρουαρίου)
Το adaptation του γνωστού βιβλίου του Stephen King, θα έρθει στο streaming του Hulu σε 8 επεισόδια με πρωταγωνιστή τον James Franco!

112263-645x370

The Night Manager
Adaptation από αστυνομικό βιβλίο του John Le Carré, με πρωταγωνιστές τους Olivia Colman, Tom Hiddleston, Hugh Laurie! Enough said.

static1.squarespace

Luke Cage (έρχεται τον Απρίλιο του 2016)
Το Netflix έχει αρχίσει πια να κερδίζει έδαφος στις σουπερηρωικές σειρές.

maxresdefault

The Defenders
Θα είναι όλοι μαζί και δεν μπορώ να το φανταστώ καλύτερο.

z8bKIgK

*Οι πρώτες φωτογραφίες οδηγούν στα trailers.

13 Comments

  1. Χμμ… πολλά κι ενδιαφέροντα. Από Shannara διάβασα (άκουσα βασικά) το πρώτο και δεν μου πολυ-άρεσε. Κλασικό «αρρενωπό» epic fantasy, ολίγον παλιομοδίτικο (είναι βέβαια και αρκετά παλιό). Τα πιο πρόσφατα λένε ότι είναι αριστουργήματα αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία. Τη σειρά πάντως θα τη δω!

    Το «The Magicians» βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Lev Grossman, το οποίο προσωπικά απεχθάνομαι (με μίσος όμως) αλλά πολύς κόσμος το λάτρεψε. Την τριλογία δεν την τέλειωσα ακόμα – δεν ξέρω καν αν αξίζει να το προσπαθήσω – αλλά και πάλι τη σειρά θα τη δω.

    Όσο για τις σειρές Netflix, δεν έχω λόγια! Τώρα που μας ήρθε και στην Ελλάδα, ποιος μας πιάνει!

    1. Χαχαχα τόσο χάλια το Magicians? Εγώ δεν έχω διαβάσει τίποτα από αυτά που αναφέρεις, είδα όμως τα πρώτα επεισόδια τους. Το Shannara χτίζει έναν φανταστικό κόσμο (με πολύ καλά εφέ), αλλά επειδή το ανέλαβε το Mtv, είναι κλασσικά «υπερβολικό» στις σκηνές του (και παιδικό), με over-the-top dramatic διαλόγους. Θα το βλέπω όμως γιατί μ’αρέσει η μυθοπλασία του. Το Magicians, ήταν πολύ πιο σκοτεινό και τρομακτικό, ξεκάθαρα fun, και όχι ιδιαίτερο στην υπόθεση, αλλά αρκετά ενδιαφέρον. Θα το συνεχίσω και αυτό προς το παρόν.
      Ναιιιι το έμαθα για το Neflix και έχω χαρεί ΠΑΡΑ πολύ!

      1. Α ναι, το μισώ με πάθος! Όταν είχα πρωτακούσει την υπόθεση – τύπου Hogwarts για ενήλικες – είχα ενθουσιαστεί. Και μετά διάβασα αυτή τη… μαλακία. Αλλά να μην σε επηρεάσω, μπορεί και να σου αρέσει.

  2. Ωωωω ουτε που τα ηξερα όλα αυτα! Θα κοιτάξω το Magicians, ίιιισως το Mortal Instruments μιας και το εχω διαβασει (αλλα δεν ειχα ξετρελλαθει), όπωσδηποτε Louis CK και Γαλυφιανάκη, εννοειται το βιβλίο του Stephen King, δεν παιζει να μην τσεκαρω και τον αγαπημενο Hugh Laurie και τελος και το Path φανηκε καλο. (να δω ποτε θα παρω το διδακτορικο με τοσες σειρες)

    1. Χαχαχαχα! Χρησιμοποίησε τη μέθοδο «treat yourself», πες ότι θα μπορείς να δεις επόμενο επεισόδιο, μόνο αν διαβάσεις χ σελίδες. Εγώ αυτό κάνω στις εξεταστικές, κεφάλαιο και επεισόδιο.

      Από το Magicians είδα τον πιλότο, είναι καλό! Το Shadowhunters προβλέπω ότι θα είναι μεγάααλη πατάτα (λόγω πρωταγωνίστριας κυρίως), για τα άλλα συμφωνώ εννοείται! Θα γράψω και κάτι λίγα αν αξίζουν, να σας ενημερώσω 🙂

    1. Χαίρομαι! Δεν τις έχω δει βέβαια ακόμη για να ξέρω αν είναι καλές, αλλά για να γνωρίζουμε τι να περιμένουμε πάνω κάτω, έγραψα το post 🙂

  3. Τέλεια, θα κοιτάξω τις περισσότερες από αυτές που είναι βασισμένες σε βιβλία (αν και θέλω το 11.22.63 να το διαβάσω πρώτα, επιτέλους!!) και ελπίζω αυτή με την SJP έστω να έχει μια ιδέα από Sex & the City (τουλάχιστον στα ρούχα!!)

    Περιμένω και συνέχειες από Jonathan Strange and Mr Norrell και το Younger ❤

    1. Ααα δεν το είχα ξανακούσει το Jonathan Strange, είναι καλό? Νομίζω το Divorce δεν θα έχει καμία σχέση με το Sex and the City, θα είναι κωμωδία, αλλά θα φέρνει πιο πολύ σε έξυπνο οικογενειακό sitcom.. Το Younger θα μπορούμε να το δούμε σε λίγες μέρες!! ^^

      1. Θα περιμένω να παίξει όλο το younger για να το δω μαζεμένο!! Ε και μόνο που θα παίζει η SJP θα έχει άλλο αέρα η σειρά 😉 Δες το το Jonathan Strange, είναι με μάγους και είναι εποχής (και είναι από βιβλίο). Είναι ενδιαφέρον, εμένα μου άρεσε πολύ.

  4. Σήμερα τελειώνω πρώτο κύκλο Jessica Jones και ανυπομονώ για τον δεύτερο αλλά αργεί δυστυχώς! 😦 Ανυπομονώ επίσης για το Luc Cage και το The Defenders αν κι ελπίζω να μην χαλάσουν την ωραία μου εντύπωση για τη Jessica Jones όπως είναι τώρα για τη σειρά. Παράλληλα διαβάζω την Πόλη των Οστών και ρε..είδα μόνο το trailer για το Shadowhunters και δεν μου άρεσε, Αποφεύγω να κατεβάσω πιλότο..ακόμη τουλάχιστον..

    1. Κοίτα, προσωπικά δεν μου άρεσε ούτε το βιβλίο City of Bones, αλλά η σειρά το κατέβασε δέκα πατώματα:p Ας το καλύτερα. Το Jessica Jones είναι από τα αγαπημένα μου πράγματα του ’15, φοβερή ιστορία! ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ για The Defenders, δεν μπορώ ούτε να φανταστώ πως θα το κάνουν…!

Σχολιάστε